Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Universitatea „1 Decembrie 1918” a primit din partea președintelui Iohannis Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit, prin decretul semnat de Președintele României, Klaus Iohannis, Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”, în semn de apreciere pentru „efortul depus în vederea păstrării și promovării memoriei evenimentelor și participanților la înfăptuirea unității naționale și a statului român modern, contribuind la apărarea și perpetuarea valorilor în numele cărora s-a înfăptuit Marea Unire”, a anunțat sâmbătă rectorul Daniel Breaz. 

„Recunoașterea meritelor comunității noastre academice, prin acordarea acestei înalte distincții, îmi oferă încă o dată oportunitatea de a vorbi despre oamenii cu care mă mândresc, cei care dau putere și valoare UAB.

Tuturor și fiecaruia în parte, le adresez sincere felicitări și îi îndemn să continue cu aceeași perseverență și determinare să vorbească despre valorile noastre naționale și despre istoria neamului românesc, căci numai prin cunoașterea adevărată a trecutului, vom putea contribui la educarea generațiilor de astăzi și de mâine.

Sunt așadar onorat și bucuros pentru recunoașterea meritelor comunității UAB, cu atât mai mult cu cât aceasta vine într-un moment simbolic important pentru noi, cel în care aniversăm 30 de ani de existență.

Pentru noi, această înaltă distincție reprezintă totodată și o responsabilitate, aceea de a fi în continuare promotorii valorilor și tradițiilor noastre naționale”, a precizat Daniel Breaz.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    sâmbătă, 27.11.2021 at 18:36

    Prosternare, sau idiocratie ? Nici amenintat cu bata de golf, un om destept, nu s-ar mai prosterna !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax