Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia împlineşte 25 de ani de la înfiinţare. Contribuţie financiară de la CJ Alba pentru organizarea evenimentului

Publicat

universitate uab 1 În perioada 18-19 noiembrie, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi CJ Alba organizează evenimente cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea instituţiei de învăţământ superior.

Consiliul Judeţean sprijină iniţiativa cu 25.000 de lei, iar proiectul de hotărâre în acest sens intră la aprobare în şedinţa de joi, 27 octombrie, a CJ.

“Manifestarea de înaltă ţinută se adresează studenţilor, cadrelor didactice, comunităţii academic din Judeţul Alba, contribuind la promovarea la nivel regional, naţional şi european a imaginii şi potențialului ştiinţific şi academic a județului Alba.

Alături de întreg colectivul universităţii, membrii comitetului de înființare, rectorii universităţii sau reprezentanții lor, vor participa personalități care au contribuit la dezvoltarea instituțională în primii ani de activitate, toate personalitățile vieții socio-culturale, economice și științifice care au avut un aport special în dezvoltarea universităţii în fiecare etapă a evoluției, președintele Academiei Române și președintele Academiei de Științe a Moldovei, rectorii – membri ai Consiliului Național al Rectorilor, miniștrii educației și alți reprezentanți ai echipelor guvernamentale, reprezentanți ai structurilor din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, colaboratori ai universității din instituțiile statului, ambasadori și reprezentanți ai corpurilor diplomatice, parteneri din educație, cercetare, cultură și mediul de afaceri, studenți Alumni cu cariere performante”, se arată în documentaţia de proiect.

Contributia Județului Alba este necesară susținerii evenimentelor aniversare respectiv pentru asigurarea materialelor promoţionale (albume foto, revistă şi banner/mash), precum și cheltuielile cu cazarea invitaților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax