Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a ales noii membri în Senat şi Consiliile Facultăţilor. Vezi cine sunt aceştia

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a desemnat, vineri, noii membri ai Senatului şi ai Consiliilor Facultăţilor. Dintre cei 169 de alegători prevăzuţi pe listele electorale, s-au prezentat 149. În urma dublei numărători a voturilor, printre noii membri ai Senatului îi găsim, cu cele mai multe voturi, pe Diana Câmpan, Ioan Octavian Tătar, Maria Popa, Laura Cetean Voiculescu sau Andreea Muntean, iar pe lista noilor membri ai Consiliilor Facultăţilor îi avem pe Mihai Gligor, Ionela Gavrilă Paven, Mihaela Tudoraşcu, Adam Domin.

La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au avut loc, vineri, alegerile pentru noii membri în Senatul Universităţii şi în Consiliile Facultăţilor. Aceştia au fost votaţi de 149 de profesori şi studenţi ai Universităţii, iar din totalul buletinelor de vot, 2 au fost anulate. Senatul Universităţii are acum 19 membri, dintre care 5 studenţi, aleşi de cadrele didactice şi studenţii Universităţii. În Consiliile Facultăţilor sunt, în total, 28 de membri, dintre care 9 studenţi, aleşi de cadrele didactice şi studenţii Facultăţii respective.

Noii membri în Senatul Universităţii

Facultatea de Istorie şi Filologie va fi reprezentată în Senat de conf. univ. dr. Diana Câmpan, care a obţinut 100 de voturi, conf. univ. dr. Ioan Octavian Tătar, cu 82 de voturi, lect. univ. dr. Teodora Popescu, cu 76 de voturi, lect. univ. dr. Coralia Telea, cu 70 de voturi şi studentul Ioan Sicoe, care a obţinut 54 de voturi.

Reprezentanţii Facultăţii de Ştiinţe în Senat sunt conf. univ. dr. Maria Popa, cu 118 voturi, conf. univ. dr. Kadar Manuela, cu 88 de voturi, prof. univ. dr. Nicolae Todea, cu 86 de voturi, lect. univ. dr. Andreea Muntean, cu 83 de voturi, conf. univ. dr. Ioan Ienciu, cu 72 de voturi şi studentele Delia Oargă, cu 35 de voturi şi Dorina Elena Vârdea, cu 34 de voturi.

De la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale, au fost aleşi în Senat lect. univ. dr. Laura Cetean Voiculescu, cu 116 voturi, lect. univ. dr. Mihaela Tudroaşcu, cu 106 voturi, lect. univ. dr. Letiţia Trif, cu 96 de voturi, prof. univ. dr. Mărioara Luduşan, cu 80 de voturi şi studenta Ioana Tudorache, cu 27 de voturi.

Facultatea de Teologie Ortodoxă va fi reprezentată în Senat de pr. conf. univ. dr. Dumitru Vanca, ales cu 132 de voturi şi de studentul Mircea Alexandru Roată, cu 53 de voturi.

Noii membri în Consiliile Facultăţilor

Consiliul Facultăţii de Istorie şi Filologie este format din lect. dr. Mihai Gligor, ales cu 31 de voturi, asisit. univ. Petru Ionescu, cu 27 de voturi, lect. univ. dr. Gabriel Bărbuleţ, cu 26 de voturi, conf. univ. dr. Diana Câmpan, cu 23 de voturi, lect. univ. dr. Cosmin Popa Gorjanu, cu 22 şi stundenţii Ioan Constantin Sicoe, cu 14 voturi şi Cosmin Galdău, cu 12 voturi.

În Consiliul Facultăţii de Ştiinţe, au fost aleşi lect. univ. dr. Ionela Gavrilă Paven, cu 58 de voturi, conf. univ. dr. Dan Constantin Dănuleţiu, cu 56 de voturi, conf. univ. dr. Dimen Levente, cu 41 de voturi, conf. univ. dr. Adrian Alexandru Tulbure, cu 39 de voturi, conf. univ. dr. Corina Rotar, cu 38 de voturi şi studentele Alina Cucui, cu 23 de voturi, Dorina Elena Vârdea, cu 17 voturi, Delia Maria Oargă, cu 13 voturi.

Consiliul Facultăţii de Drept şi Stiinţe Sociale este format din lect. univ. dr. Mihaela Tudoraşcu, aleasă cu 26 de voturi, conf. univ. dr. Costel Belizna, cu 24 de voturi, lect. univ. dr. Ada Hurbean, cu 24 de voturi, lect. univ. dr. Ioan Scheau, cu 22 de voturi, lect. univ. dr. Letiţia Trif, cu 18 voturi şi studentele Ioana Tudorache, cu 11 voturi şi Alexandrina Străjescu, cu 10 voturi.

Membrii Consiliului Facultăţii de Teologie Ortodoxă sunt conf. univ. dr. Adam Domin, ales cu 13 voturi, lect. univ. dr. Ovidiu Panaite, cu 13 voturi, prof. univ. dr. Simion Todoran, cu 12 voturi şi studenţii Mircea Alexandru Roată, cu 13 voturi şi Mihai Traian Pocol, cu 9 voturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Victorie

    sâmbătă, 04.02.2012 at 07:25

    Foarte multi tineri intre cei alesi. Foarte bine ca au candidat, f. bine ca au fost alesi…dar dinozaurii si-au rezervat totusi posturile cele mai importante: de prorectori si decani. Universitatea asta mica si chinuita mai mult decat trebuie poate, care dupa cum are facultatile si domeniile clasate (de fapt, cu multe in A si B) nu ar merita poate sa fie in C. Insa ar trebui sa scape de cei vechi, invechiti in rele, cu limbaj abject…: Ganfalean, Todea, Ludusan, Ghemes, Achim, Cabulea, Briciu…

  2. victorie pe jumate

    sâmbătă, 04.02.2012 at 07:41

    S-au ales. Dupa cum arata previziunile la functia de rector, si dupa cum arata consiliile si senatul, va fi mult tineret in conducerea univ asteia. Care cred ca va obtine alta calificare anul acesta, mai mult decat a primit anul trecut. DAR, posturile cheie de prorectori si decani par sa fi fost rezervate deja pt dinouzauri: Todea, Achim Moise, Căbula, Gânfă, Ghemeş…Le trebuie functii la astia, in loc sa se apuce de scris si cercetare, la dracu, sa indeplineasca si ei candva criteriile minimale de accedere la posturile universitare si abilitare! Ca asteapta de la cei de 30-40 ani (vezi si cazul viitorului rector) sa se acediteze institutia numai pe munca lor.

  3. mariusrusu

    sâmbătă, 04.02.2012 at 16:29

    Fără niciun dubiu, Universitatea „1 Decembrie 1918” va avea mult de câştigat pe parcursul „domniei” lui Daniel Breaz. Este cel mai potrivit pentru a conduce destinele universităţii în următorul mandat!

  4. studentul

    sâmbătă, 04.02.2012 at 17:04

    Or fi printre cei nominalizati dinozauri, numai ca unii din acesti dinozauri nu au lipsit de la nici un curs sau seminar, chiar daca am fost doar trei studenti. In plus au raspuns pentru orice intrebare pe care o punem. Spre deosebire de altii mai putin dinozauri (tineri), din care unii au candidat (bine ca nu au iesit), care fac seminariile din doi in doi (unul da, altul ba), daca intrebi ceva, dau raspunsuri aiurea sau te trimit la google. Nu stiu eu cum e cu cercetarea, dar ce cercetare poate face cineva care nu stie bine lectia pe care o are programata pentru curs (citeste din carti) sau seminar (scrie la tabla cu foaia in mana).

  5. Intact

    sâmbătă, 04.02.2012 at 18:13

    Ehe…jocuri de culise, tabara Achim a iesit invigatoare. Majoritatea tinerilor nu au coloana vertebrala si au votat asa cum li s a spus. Oricum numele de mai sus o sa fie in functie de conducere si tineretul la munca. deci numele de mai sus la ciolan, si prostimea munceste. Poate asa o sa si dea seama unii tineri ca sunt folositi de gandirea comunista, bolsevica.
    Votul este vot si trebuie sa va supuneti, Universitatea este de tip C. Achim a dus-o acolo. Si o va pastra tot acolo. Adio Universitate alba iuliana cu viitoarea conducere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax