Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a devenit membră a Asociației Universităților Europene

Publicat

 Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a devenit membră a Asociației Universităților Europene, și s-a alăturat  celor 850 de universități europene, 34 de asociații naționale ale rectorilor și aproximativ 40 de alte organizații active în învățământul superior și cercetare.

Mai exact, în urma unui proces exhaustiv de analiză, bazat pe criteriile EUA, decizia finală de acceptare a fost luată în cadrul Consiliului EUA, din data de 30 octombrie 2020, a scris rectorul Universității, Daniel Breaz, într-o postare pe Facebook.

”Această veste mă onorează și reprezintă o încununare a efortului de echipă pe care l-am depus, alături de colegii mei, de a integra universitatea noastră într-o arhitectură educațională cu profil european și totodată o recunoaștere a calității academice albaiuliene, care are la bază valorile europene ale excelenței.

În calitatea asumată, aceea de membru cu drepturi depline, EUA ne va permite să contribuim activ la modelarea politicilor educaționale europene din sfera învățământului superior, al cercetării și inovării.

Prin intermediul programelor și bunelor practice împărtășite în cadrul EUA, universitatea noastră devine parte a unei rețele europene de înaltă calificare în domeniul educației, acesta reprezentând încă un pas înainte pe calea asumată la începutul mandatului de rector – aceea de a transforma instituția noastră într-una din cele mai performante universități din România”, a scris Daniel Breaz pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax