Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, acord cu Jagiellonian University din Cracovia, una dintre cele mai vechi din lume

Publicat

universitate

Centrul de Relații Internaționale al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a semnat un nou acord de cooperare cu Jagiellonian University din Cracovia, Polonia, una dintre cele mai vechi universități din lume.

Jagiellonian University a fost înființată în anul 1364, de către regele polonez Casimir cel Mare și este una dintre cele mai inovative universități din Europa.

Universitatea oferă o gamă largă de studii de licență, masterat și doctorat în cadrul a 94 de programe de studii și 158 de specializări cu un număr total de aproximativ de 40.000 de studenți.

Acordul de cooperare pe care universitatea  din Alba Iulia l-a stabilit recent cu Jagiellonian University oferă posibilitatea cadrelor didactice și studenților din cadrul Facultății de Istorie și Filologie a UAB, domeniul de studiu Filologie, de a implementa mobilități de predare, respectiv mobilități de studiu transnaționale finanțate de programul Erasmus, transmite universitatea.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax