Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia caută voluntari care să ajute la organizarea unui congres

Publicat

Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează o sesiune extraordinară de recrutare de voluntari, pentru implicarea în organizarea celei de a treia ediții a Congresului Național al Istoricilor Români, care se va desfășura în perioada 8-10 septembrie 2022.

Evenimentul este organizat de către Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Academia Română și Comitetul Național al Istoricilor din România.

Toți studenții sau absolvenții interesați în implicarea în calitate de voluntari la acest Congres (indiferent de specializarea urmată sau absolvită) vor trebui să depună în perioada 29 iunie – 6 iulie 2022, în intervalul orar 09:00-15:00, CV-ul însoţit de cererea tip de înscriere la sediul Centrului de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din Palatul Apor, etajul 1.

Selecţia voluntarilor se va realiza în urma unui interviu care va avea loc în data de 8 iulie 2022, ora 10:00.

Documentele de înscriere pot fi trimise şi pe adresa de mail cicoc@uab.ro

Ce trebuie să facă voluntarii

Atribuțiile voluntarilor care vor fi selectați sunt următoarele: primirea invitaților, distribuirea mapelor și ecusoanelor către participanți, gestionarea listelor de prezență, asistență tehnică (laptop, videoproiector), montare/demontare materiale promovare, distribuire afise în universitate, primirea și orientarea invitaților către locațiile congresului, suport pentru activități de protocol.

La finalul activităților, voluntarii vor primi certificat de voluntariat, conform numărului de ore derulate ca voluntar.

Această manifestare va deschide noi oportunități de comunicare intraprofesională și transdisciplinară, contribuind, astfel, la îmbunătățirea și promovarea cercetării românești în domeniul istoriei, precum și la o mai accentuată prezență a istoricilor în spațiul public, au transmis reprezentanții UAB.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax