Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în doliu. Conf. univ. dr. Octavian Tătar a încetat din viaţă

Publicat

universitate uab 1 Octavian Tătar (59 de ani), conferenţiar universitar la Universitatea din Alba Iulia, a încetat din viaţă. UAB a transmis un mesaj de condoleanţe, sâmbătă, pe reţeaua de socializare.

Colectivul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia regretă profund trecerea mult prea grăbită la cele veșnice a colegului nostru, conf. univ. dr. Octavian Tătar, căruia îi vom păstra cu toții o amintire luminoasă, cu imaginea dascălului dedicat total studenților săi, tonic, empatic și jovial, profesionist desăvârșit, de la care fiecare dintre noi am învățat câte ceva: de la idei, până la noblețea sufletului și bucuria de a fi unii lângă alții. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei puterea de a trece peste această încercare mult prea grea”, este mesajul UAB.

Octavian Tătar a fost conferenţiar universitar la Facultatea de Istorie şi Filologie de la Universitatea din Alba Iulia, Departamentul Istorie, Arheologie şi Muzeologie.

În perioada 1991-1996, a fost lector universitar la Catedra de Ştiinţe Sociale a Institutului Militar de Transmisiuni „Decebal” din Sibiu, predând Istoria militară a românilor, Logică şi Etică şi deontologie militară. Din 1984 până în 1991, a fost lector la Catedra de Ştiinţe Sociale a Şcolii Militare de Ofiţeri Activi de Transmisiuni din Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax