Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează cursuri de calificare și specializare în domeniul turismului. Înscrieri până în 30 aprilie

universitatea UAB

Publicat

cursuri turism1 În luna mai, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează cursuri de calificare și specializare în domeniul turismului. Înscrierile se fac până în 30 aprilie.

Principalul obiectiv al acestor cursuri este formarea unor profesioniști în domeniul turismului, care prin cunoștințele, deprinderile și abilitățile dobândite să ofere servicii turistice de calitate și să gestioneze eficient și competitiv firmele de turism.

Cele două specializări sunt:

Manager în Activitatea de Turism – curs de specializare, cod COR 143908, cu durata de 200 ore (4 luni), care se va finaliza cu obținerea certificatului de absolvire;

Agent de turism – Ghid – curs de calificare, nivel 3, cod COR 5113.3.1, cu durata de 1080 ore (8 luni) care se va finaliza cu obținerea certificatului de calificare.

Persoanele care vor urma cursul de Manager în activitatea de turism vor dobândi, conform  standardelor de pregătire profesională, competențele profesionale necesare gestionării și conducerii operative a unei structuri de primire turistice cu funcţiuni de cazare/ alimentaţie publică sau a unei agenţii de turism, iar cele care vor urma cursul de Agent de turism – Ghid, vor obține o dublă calificare și competențele necesare ocupării unor posturi precum agent de turism în cadrul agențiilor de turism tour-operatoare sau detailiste, agenți/responsabili informare în cadrul Centrelor de informare turistică sau obținerii atestatului de Ghid de Turism eliberat de către Autoritatea Națională pentru Turism care le permite derularea unei activități independente ca și ghizi însoțitori ai grupurilor de turiști.

Cursurile se vor derula începând cu luna mai 2017 în cadrul Universității și are ca parteneri pentru practica de specialitate Hotelul Cetate și Agenția de Turism Colibri Tour din Alba Iulia. Certificatele obținute sunt recunoscute, conform legislației în vigoare, de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și au avizul tehnic de specialitate (favorabil) din partea Ministerului Turismului.

Facilități deosebite le sunt oferite studenților/masteranzilor și absolvenților din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în sensul că obțin competențe suplimentare, iar taxa de școlarizare este redusă cu până la 50%.

Documentele necesare pentru înscriere sunt: documente de stare civilă (certificat de naștere, căsătorie – dacă e cazul) și de studii (diplomă de bacalaureat/licență), copie C.I., adeverință medicală, adeverință de student/masterand/absolvent UAB – dacă e cazul, document justificativ cu plata taxei etc.

Înscrierile se fac în perioada 01.02 – 30.04.2017 la sediul universității din Alba Iulia, Strada: G. Bethlen, Nr.5, în cadrul Centrului pentru Învăţământ la Distanţă, Frecvenţă Redusă şi Formare Profesională Continuă Telefon: +40-0258-806266, Fax: +40-0258-806266, e-mail: departamentulid@uab.ro. Alte informații și detalii utile se regăsesc la https://www.uab.ro/

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax