Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia recrutează 54 de voluntari. Domenii de activitate

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia recrutează voluntari.

În conformitate cu reglementările Metodologiei privind activităţile de voluntariat desfăşurate în cadrul UAB, în perioada 23-27 octombrie, între orele 8.00-16-00, studenții interesați de a derula activități de voluntariat la nivelul structurilor Universității sunt așteptați cu CV-ul însoțit de cererea tip de înscriere la sediul Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (Palatul Apor, etajul 1).

Selecția voluntarilor se va realiza în urma unui interviu, susținut în fața comisiei de selecție compusă din coordonatorul activității de voluntariat UAB, un reprezentant al structurii unde voluntarul își va desfășura activitatea de voluntariat și un reprezentant al studenților, interviu care va avea loc în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2017.

Pentru această sesiune de selecție sunt disponibile 54 de locuri, iar studenții pot opta pentru a desfășura activități de voluntariat în cadrul următoarelor structuri:

  • Centrul de Informare, Consiliere si Orientare în Carieră (CICOC) – 6 locuri;
  • Facultatea de Ştiinţe Economice – Secretariat (4 locuri);
  • Facultatea de Istorie şi Filologie – Secretariat (10 locuri);
  • Departamentul de Administrarea Afacerilor şi Marketing (1 loc);
  • Departamentul de Istorie, Arheologie şi Muzeologie (15 locuri);
  • Centrul de Relaţii Internaţionale (10 locuri);
  • Biroul IT (8 locuri).

Detalierea activităților care vor fi desfășurate de către voluntari la nivelul fiecărei structuri funcționale pot fi consultate aici.

Voluntariatul în sine reprezintă o importantă și bogată sursă de învățare; implicându-se în activități din varii domenii, lucrând în echipă, confruntându-se cu diverse situații mai mult sau mai puțin agreabile, făcând față problemelor și situațiilor neprevăzute, exercitându-și activitatea –uneori – în condiții de stres și sub presiune, voluntarii dobândesc – implicit – abilități, cunoștințe, deprinderi și competențe care le vor asigura un mai facil acces pe piață muncii.

Coordonatorul activităților de voluntariat în cadrul Universitatății 1 Decembrie 1918” este conf. univ. dr. Larisa Dragolea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax