Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se implică în campania ”GivingTuesday”

Publicat

universitate

Și în acest an, în contextul fenomenului internațional Giving Tuesday, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia alege să dăruiască.

Până în 3 decembrie, se va desfășura o campanie de conștientizare în rândul tinerilor cu privire la impactul pe care fiecare dintre îl avem asupra Planetei și modul în care putem contribui, câte puțin, la reducerea acestuia. Marți, în intervalul 10.00 – 12.00, la parterul corpului C al Universității va exista un stand unde o echipă de studenți voluntari va încuraja trecătorii să lase un mesaj despre ce au dăruit Planetei, în schimbul unor cadouri surpriză.

”#GivingTuesday este despre generozitate. Suntem generoși pentru că ne dorim o lume mai bună. O lume mai bună trebuie să trăiască pe o planetă mai bună. Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a ales să dăruiască  pentru o Planetă mai curată, mai frumoasă și mai sănătoasă prin activități de conștientizare în rândul tinerilor și care să dezvolte cultura responsabilității pentru că schimbările climatice pe care le resimțim tot mai mult și care sunt un rezultat al comportamentului uman iresponsabil au un impact profund asupra sănătății umane prin crearea de noi presiuni asupra securității alimentare și a aprovizionării cu apă în țările din întreaga lume”, transmit reprezentanții UAB.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax