Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia SUSPENDĂ cursurile, preventiv. UBB Cluj-Napoca a anunțat același lucru

Publicat

universitate

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia își suspendă cursurile în perioada 11-22 martie 2020, ca o măsură de prevenire a îmbolnăvirilor cu noul virus COVID – 19.

Cursurile se vor desfășura on-line sau vor fi recuperate, după caz. Activitatea administrativă din cadrul Universității se va desfășura normal, au anunțat reprezentanții instituției.

Citește și Cât de pregătit este județul Alba, în cazul unor îmbolnăviri cu COVID-19. Dotări și achiziții la spitalul din Alba Iulia

Precizările Universității din Alba Iulia:

  • Se face apel către toți membrii comunității academice (personal didactic, didactic auxiliar, administrativ, studenți, masteranzi, doctoranzi) să respecte cu strictețe recomandările de igienă individuală și colectivă.
  • Se recomandă evitarea, pe cât posibil, a oricăror deplasări între localități și în exteriorul județului Alba, mai ales cu mijloacele de transport în comun. Studenții internaționali sunt sfătuiți să evite deplasarea spre țările de proveniență.
  • Cabinetul Medical al UAB stă la dispoziția studenților și a întregului personal al UAB. Adresăm rugămintea ca oricine manifestă simptomatologia specifică să se adreseze de urgență Serviciului 112 sau să se prezinte la Cabinetul Medical al UAB (Corp D, parter).
  • La nivelul Conducerii UAB se va monitoriza evoluția situației din județul Alba și din țară, urmând să se ia alte decizii în funcție de evoluția evenimentelor.

În ceea ce privește activitatea universităților din țară, ministrul Educației a spus că acestea au autonomie și deciziile se iau de către fiecare instituție în parte.

Și Consiliul de Administraţie al Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca a decis, marţi, suspendarea cursurilor în perioada 11-22 martie, ca măsură de prevenţie în cazul epidemiei cu coronavirus. Aceasta este cea mai mare universitate din ţară, cu 21 de facultăţi, şi aproximativ 45.000 de studenţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax