Connect with us
Publicitate

SPORT

Universitatea Cluj – FC Brașov 1-1 (0-0)

Publicat

Universitatea Cluj a debutat în noul an, cu stângul. Trupa pregătită de Ionuț Badea a început meciul în forță, duminică, însă a ratat câteva oportunități bune de a marca, prin Tony în minutul 3, apoi prin Cristea şi Boștină.

Cea mai mare ocazie din prima repriză a aparținut „prințului” Cristea, care a trimis cu latul peste poartă, din mai puțin de 5 metri. Avea să fie 0-0, la pauză, între Universitatea Cluj şi FC Brașov.

Actul secund a debutat în forță: clujenii s-au năpustit la poarta lui Marc, iar, în minutul 56, Adrian Cristea a fost faultat în careu, iar Delgado a transformat penalty-ul.  Avantajul ”șepcilor roșii” nu avea să dureze decât 6 minute, deoarece, în minutul 62, Pele l-a faultat în careu pe Hadnagy. ”Veteranul” Robert Ilyeș a transformat cu siguranță penalty-ul și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

După restabilirea egalității, brașovenii au mai trecut pe lângă marcarea unui nou gol, însă trupa lui Badea a avut noroc.

Cei doi tehnicieni au folosit următoarele garnituri:

Universitatea Cluj, antrenor Ionuț Badea: Popa – Unguruşan, Pele, Abrudan, Ascoli (65, Mendy) – Nasser, Păcurar – Delgado (67, Machado), Adrian Cristea, Boştină – Tony (80, Cl. Niculescu).

FC Brașov, antrenor Antonio Conceicao: Marc – Ad. Rusu, Oros, Diego Gaucho, Williams – Toloza – Chipciu, Ilyeş, Martinovici (69, Teixeira), Viveiros (70,Năstăsi) – Hadnagy (90, Majernik).

După meci, tehnicianul cujenilor s-a declarat nemulțumit de rezultatul înregistrat, dar și de prestația echipei. „A fost un meci disputat în condiţii destul de grele, au fost multe momente de anti-joc, cu faulturi repetate. Am pregătit meciul pe două planuri, în prima repriză ştiam că putem să pasăm mai bine, iar în a doua să jucăm cu mingi aruncate, deoarece terenul devenea mai rău. I-am reproşat arbitrului că s-a faultat prea mult, nu creez un alibi jucătorilor, dar e o stare de fapt. E prima bătălie din cele 16, este prematur să facem remarci”, a declarat Ionuț Badea, antrenor principal Universitatea Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax