Connect with us
Publicitate

SPORT

Universitatea Cluj nu va juca returul pe „Cetate”

Publicat

Nici nu s-a încheiat turul de campionat, că deja șefii ”șepcilor roșii” fac planuri de a muta echipa de la Alba Iulia. Cel mai probabil, echipa patronată de Florian Walter va juca la Turda, din retur, pe stadionul divizionarei secunde Arieșul (echipă antrenată momentan de Marcel Rusu). Această mutare a Universității Cluj are ca scop ducerea echipei mai aproape de suporteri, dar și sporirea numărului acestora la meciurile mai puțin importante.

În urma acestei decizii, iubitorii sportului rege din Alba Iulia vor rata meciurile cu Dinamo, Rapid sau Timișoara. Plecarea clujenilor de la Alba Iulia are și părți pozitive, deoarece arena albaiuliană va fi ocrotită de alte pagube produse de suporterii clujeni. Până în momentul de față, la meciurile  ”șepcilor roșii” au fost distruse peste 500 de scaune, ceea ce nu au „reușit” suporterii Unirii, în primul eșalon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax