Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Universitatea din Alba Iulia organizează un târg de strângere de fonduri pentru sportivul Levente Polgar

Publicat

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (UAB) s-a alăturat susținătorilor maratonistului aiudean Levente Polgar, care încearcă să strângă fonduri pentru a reprezenta România la Arctic Ultra 6633, cea mai dură competiție din lume. Purtătorul de cuvânt al instituției, Diana Câmpan, a declarat că în sprijinul acestuia va fi organizat un târg la care vor fi vândute obiecte primite drept donație.

”Pentru a fi validat în competiție, aiudeanul Levente Polgar, are nevoie să achite, în avans, până la sfârșitul lunii noiembrie, suma de 3.200 £. Îi invităm pe toți angajații și pe studenții din cadrul UAB (dar și pe alți doritori) să îl sprijine, alături de noi, printr-o donație personală în obiecte (obiecte mici, simbolice! NU produse alimentare, haine sau electrocasnice!), care vor fi scoase la vânzare, în cadrul unui Târg Caritabil, pentru sume de bani la alegerea fiecăruia. Gestul este unul simbolic!” se arată într-un comunicat al UAB.

Strângerea de obiecte donate se face în perioada 23-27 noiembrie (joi, vineri, luni), în intervalul orar 8.00-15.00, în următoarele puncte:

  • – Librăria UAB (Corp C, parter);
  • – Departamentul Management-Marketing (Corp B, etajul I)
  • – Rectorat, etajul I, lângă Sala Senatului.

Marți, 28 noiembrie 2017, în intervalul orar 10.00- 14.00, în holul central al UAB, în cadrul Târgului Caritabil, obiectele donate vor putea fi achiziționate, la alegere, de către cei care doresc să sprijine demersul sportivului Levente Polgar prin orice sumă donată. La eveniment va participa și maratonistul Levente Polgar.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax