Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UNPR Alba și-a stabilit candidații la alegerile locale. Vasile Crișan intră în cursa pentru Primăria Alba Iulia, Cornel Suciu la Consiliul Județean

Publicat

La sediul UNPR din Alba Iulia s-a desfăşurat vineri după-amiaza şedinţa Biroului Permanent Judeţean, în cadrul căreia cei 32 de membri participanţi au stabilit listele cu candidaţii pentru primăriile din judeţ şi pentru Consiliul Judeţean.

Vicepreşedintele UNPR, Vasile Crişan, a declarat că numele candidaţilor care vor participa la cursa pentru alegerile locale vor fi făcute publice printr-un comunicat ce va fi emis în zilele următoare.

Acesta a precizat însă că, în ceea ce priveşte postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, BPJ Alba al UNPR a decis nominalizarea candidatului Cornel Suciu, în prezent director adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba.

La Primăria Alba Iulia, candidatul UNPR este chiar Vasile Crişan. Reamintim că acesta are experienţă în administraţie de pe vremea când a avut funcţia de subprefect. În prezent, Crişan este director general ROMARM.

Crişan intenţionează să candideze şi pe listele pentru alegerile parlamentare, vizând locul de deputat pe colegiul ocupat în prezent de liberalul Teodor Atanasiu, ce cuprinde şi zona Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Analizoru'

    duminică, 19.02.2012 at 06:12

    Si cu miscarile astea, Hava @ co. dau lovitura de gratie USL-ului in Alba. Alegerile locale fiind intr-un singur tur, cei doi iepurashi UNPR vor rupe suficient din electorat astfel incat Potor si Atanasiu sa nu aiba nici o sansa sa-i bata pe Hava si Dumitrel care pot castiga alegerile si cu 40% din voturile exprimate. Domniile lor trebuie sa- i multumeasca frumos doctorului Ciuhodaru de la Iasi pentru acest cadou sub forma de initiativa parlamentara. Singura sansa acum, numai pentru Potor, ar fi ca USL sa-l convinga pe Vieru (poate cu un loc de viceprimar) sa se retraga inainte de alegeri si sa-si sfatuiasca electoratul sa voteze cu celalalt doctor. Altfel, pa !

  2. naicu

    duminică, 19.02.2012 at 18:26

    unpr un partid intrus in parlament,ilegitim! asa e si in alba ! ce are suciu cu unpr, el e functionar public,intrus prin primaria sebes ,in fapt se pare ca el e presewdinte daca candideaza la CJ ca si atanasiu ,sau noi nu intelegem politica asta facuta pe ascuns!!!

  3. Crisan golanul tradator

    duminică, 26.02.2012 at 15:48

    Crisan e un rebut periculos, tradeaza, vinde si spaguieste pe oricine si pt orice.Dar cred ca i se infunda cu dosarele penale pe care le are si care vor iesi exact la alegeri!

    • iepuras

      miercuri, 09.05.2012 at 01:35

      Se vede ca nu il cunosti,vorbesti numai prostii despre un om care merita sa fie ales in conducerea acestei tari

  4. iepuras

    miercuri, 09.05.2012 at 01:31

    Urate cuvinte pe care le folosesc unii;orice poti sa zici de Vasile Crisan dar nu ca este un tradator.Pacat ca multi nu stiu ce poate acest om,as fi mandru cu un primar ca el

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax