Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UNPR Alba „a răpit” o organizaţie întreagă de la PP-DD. 1.500 de membri din Aiud au trecut la partidul celuilalt Diaconescu

Publicat

UNPR Alba este pregătită pentru alegerile din 2012, iar ideologiile partidului care doreşte „să genereze un curent de masă” par să convingă tot mai mulţi adepţi. Rândurile UNPR-iştilor au fost întregite în ultimele zile cu peste 1.500 de membri, printre care şi vicepreşedintele Partidului Poporului Alba, Ioan Muşeţan, care a adus cu el întreaga organizaţie din Aiud.

Potrivit prim-vicepreşedintelui UNPR Alba, Vasile Crişan, în prezent organizaţia are peste 3.700 de membri, iar alte 50 de persoane se află pe lista de adeziuni. „UNPR Alba are în prezent 3.700 de membri, iar aici îl înclud şi pe cel care până de curând a fost vicepreşedinte al Partidului Poporului, Ioan Muşeţan. Acesta s-a alăturat recent UNPR şi a adus cu el şi întreaga organizaţie de la Aiud, aproximativ 1.500 de persoane, în frunte cu preşedintele Pompiliu Rusu. Ni s-au mai alăturat şi Cornel Corbean, cel care a fost comandant de unitate în MAI şi domnul Mircea Grava, care a activat în cadrul Ministerului de Interne. Ne bucurăm să avem între noi oameni din rândurile armatei”, a declarat Vasile Crişan.

Organizaţia UNPR Alba se mândreşte şi cu alţi trei membri mai vechi, care ocupă funcţii înalte în cadrul instituţiilor publice din Alba Iulia. Este vorba despre directorul ITM Alba, Dorel Fiţ, directorul adjunct al DGFP Alba, Cornel Suciu şi Alexandru Retegan, directorul Casei Judeţene de Pensii Alba. Potrivit lui Vasile Crişan, cei trei sunt membri de partid de aproximativ un an şi jumătate şi se bucură de toată susţinerea UNPR.

Membrii UNPR Alba s-au reunit vineri în cadrul unui simpozion ce a avut loc la Hotel „Parc” din Aba Iulia. Evenimentul la care au participat aproximativ 300 de membri a tratat planurile partidului pentru următoarele alegeri, punându-se accent pe starea socio-economică a României: „Suntem cu toţii de acord de ce se află România în situaţia asta. Nu trebuie să ne uităm decât la cine a fost până acum la Guvernare. Principalul răspunzător de acest dezastru este PSD-ul. Nu au ştiut să îşi capete o identitate, iar acum fac alianţe cu un alt partid aflat la polul opus al eşichierului politic. Noi nu putem sta pasivi la acest declin, iar ceea ce vrem este să generăm un curent de masă şi ca toată lumea să conştientizeze momentul în care ne aflăm, iar la vremea votului să ştim unde să punem ştampila”, a conchis Vasile Crişan.

Acesta a mai explicat că urmează să plece la Bucureşti vineri, iar, când se va întoarce, va face public exact modul în care UNPR va candida la următoarele alegeri, potrivit protocolului cu PDL. Tot ce se ştie în prezent este că UNPR va avea candidaţi proprii la primării şi consilii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax