Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UNPR Alba își mai încearcă o dată norocul la alegeri: Vor ieși cu candidați pentru parlamentare, pe liste comune cu USL

Publicat

YouTube video

Uniunea Națională pentru Progresul României Alba se pregătește de alegeri, iar conducerea acesteia a anunțat că vor avea și candidați la parlamentare. Oamenii UNPR vor fi trecuți însă, cel mai probabil, pe liste comune cu USL, partenerii lor de alianță. Senatorul Nicolae Dobra, intrat recent în rândurile UNPR-iștilor a evitat să se pronunțe privind o posibilă candidatură a sa pentru un nou loc în Senatul României.

După ce la alegerile locale a reușit să obțină puțin peste 1% din voturile alegătorilor, UNPR Alba își mai încearcă o dată norocul și iese în față cu candidați la parlamentare. Pentru a mai propune oameni, formațiunea politică trebuie să se consulte însă cu partenerii săi de alianță, respectiv Uniunea Social Liberală, cu ai cărei conducători se află deja în discuții.

Recent intrat în echipa UNPR Alba și numit direct vicepreședinte, fostul democrat-liberal, senatorul Ioan Dobra nu a dorit să dezvăluie încă dacă va mai candida sau nu pentru un loc în Senatul României. Asta în ciuda faptului că, imediat după plecarea sa dinPDL, senatorul a declarat public că se va înscrie în cursa pentru parlamentare.

Deși nu s-au stabilit încă coordonatele exacte după care va funcționa protocolul încheiat după alegerile locale cu USL, liderii UNPR Alba susțin că formațiunea politică va avea candidaţi și se arată optimiști în ceea ce privește rezultatele. „În județul Alba sunt 7 colegii, iar, din acestea, posibil ca ACD  să aibă 4 și ACS, 3. Încă nu s-a stabilit clar cum va fi”, a declarat președintele UNPR Alba Iulia, Ionel Nicolae.

Reprezentanții UNPR Alba au recunoscut că o alianță cu USL nu poate să fie decât benefică pentru partid și au anunțat că vor sprijini guvernarea, pentru ca aceasta să poată fi stabilă.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax