Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UNTOLD 2021: Acces la festival, doar cu certificat digital EU COVID-19 sau testare rapidă antigen. Reguli pentru participanți

Publicat

Organizatorii UNTOLD 2021 anunță că în acest an participanții vor avea acces la festival doar dacă prezintă Certificatul digital EU covid-19 (green pass) sau au testare rapidă antigen.

În acest fel, organizatorii UNTOLD își păstrează angajamentul de a face unul dintre cele mai sigure evenimente din Europa, care sădevină un model global.

”Participanții se vor afla în cel mai sigur loc din România, în cele 4 zile de festival”, asigură organizatorii.

UNTOLD 2021 – Acces cu Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass)

Ei trebuie să vină cu actul de identitate și Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass), care să conțină:

  • fie dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare cu un vaccinautorizat în România;
  • fie dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • fie dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR, nu maivechi de 72 de ore.

Certificatul Digital EU COVID-19 poate fi descărcat de AICI.

UNTOLD 2021 – Acces cu testare rapidă antigen

Cei care se testează (antigen rapid) în centrele sau clinicile furnizorilor medicali autorizați ai festivalului UNTOLD primesc automat după testare brățara care atestă veridicitatea testului și rezultatul negativ. Aceștia nu trebuie să mai prezinte Certificatul Digital EU COVID-19 la intrarea în festival, dar trebuie să aibă la ei dovada rezultatului negativ al testului, în format fizic sau electronic, și actul de identitate pe toată durata evenimentului. Centrele și clinicile furnizorilor medicali autorizați vor fi disponibile în perioada următoare pe untold.com.

UNTOLD este primul eveniment din România la care se intră exclusiv cu Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass) sau cu testare rapidă antigen.

UNTOLD 2021 – Măsuri de siguranță și sănătate publică

Astfel, organizatorii iau toate măsurile necesare pentru ca evenimentul să fie organizat în cele mai bune și sigure condiții, iar fluxul de participanți să fie unul rapid și să respecte toate condițiile de siguranță și sănătate publică.

Certificatul verde electronic este un document agreat la nivel european, generat printr-un sistem informatic care atestă că deținătorul a fost vaccinat împotriva COVID-19, a primit un rezultat negativ la testul de depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2 sau s-a vindecat de COVID-19.

UNTOLD 2021 – Acces minori

Minorii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani trebuie să prezinte rezultatul unui test negativ (antigen rapid sau RT-PCR) sau dovada trecerii prin boală, precum și certificatul de naștere. Cei care au între 12 și 14 ani trebuie să prezinte dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test (antigen rapid sau RT-PCR) și certificatul de naștere. Participanții care au între 14 și 18 ani pot intra la festival cu dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test (antigen rapid sau RT-PCR) și cartea de identitate.

UNTOLD 2021 – Termoscanare la intrarea în festival și mască obligatorie

Toți fanii vor fi termoscanați la intrarea în festival și pe toată durata evenimentului trebuie să poarte mască și să dețină un act de identitate și Certificatul Digital EU COVID-19 sau dovada rezultatului negativ al unui test antigen rapid.

Autoritățile și organizatorii pot oricând, în cele 4 zile de festival, să solicite și să verifice autenticitatea acestor documente.

Participanții care prezintă documente false, fie că este vorba de adeverințe false de vaccinare, de trecere prin boală, dovezi care să ateste rezultatul testului sau Certificat Digital EU COVID-19, constituie fapte de infracțiune, care pot fi pedepsite cu până la 3 ani de închisoare, pentru fals și uz de fals, conform Codului Penal.

UNTOLD vaavea loc între 9 și 12 septembrie și este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională din acest an. Detalii pe untold.com.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax