Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Untold și Neversea ar putea avea loc înainte sau după 1 august. Anunțul premierului Cîțu

Publicat

Premierul Florin Cîţu a declarat joi, 6 mai, la Constanţa, că evenimentele mari, cum ar fi Untold sau Neversea vor putea fi organizate la sfârșitul verii.

„Eu aşa sper şi aşa vreau, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie.

Putem să vorbim de o fază ulterioară.

Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a transmis Florin Cîţu.

De asemenea, premierul României a mai precizat că o decizie privind organizarea de nunţi şi botezuri va fi luată vineri.

„Este o propunere pe care am făcut-o pentru comitetul interministerial, va fi discutată mâine, am anunţat-o şi astăzi aici pe litoral pentru evenimentele private.

Vedem după discuţiile cu INPS şi Ministerul Sănătăţii cum va arăta forma finală, dar este ceea ce eu propun”, a mai spus acesta.

Nunțile, ceremoniile de botez și petrecerile private se vor relua „când ne vom vaccina”, după cum a transmis șeful Guvernului.

Florin Cîţu a mai afirmat că, în cel mai bun caz, acest lucru se va întâmpla după 1 iunie, data pe care a propus-o premierul pentru atingerea pragului de 5 milioane de persoane vaccinate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax