Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unul dintre cei doi minori cercetaţi pentru furt din cabinete medicale la Alba Iulia a fost arestat preventiv

Publicat

arestat_catuse Unul dintre cei doi tineri de 17 ani, reţinuţi de poliţiştii din Alba Iulia, pentru furturi din cabinete medicale, a fost arestat preventiv. Celălalt va fi cercetat sub control judiciar. Reamintim că aceştia, alături de alţi doi tineri, au sustras bunuri în valoare de peste 4000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în acest caz, instanţa de judecată a emis, pe numele unuia dintre cei doi minori de 17 ani, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de celălalt s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Minorul arestat preventiv a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

Cei doi minori au fost prinşi în flagrant, în noaptea de 13/14 februarie, de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, cu sprijinul celor de ordine publică. Încercau să pătrundă în incinta unui cabinet medical din oraş.

Cu ocazia controlului corporal efectuat de poliţişti, asupra celor doi a fost găsit un telefon mobil şi o brichetă în valoare de 400 lei, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bunurile proveneau de la o infracţiune de furt comisă de aceştia în 13 februarie.

Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au stabilit că unul dintre minori, împreună cu alţi doi tineri, de 19 şi respectiv 28 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, ar mai fi comis, în luna octombrie 2015, o altă infracţiune de furt din incinta unui alt cabinet medical.

Din datele şi probele administrate, poliţiştii au stabilit că în cursul anului 2015, cât şi în luna februarie 2016, cei patru tineri au săvârşit alte cinci infracţiuni de furt, din incinta unor cabinete medicale, de unde au sustras aparatură, cafea şi alte bunuri. Valoarea bunurilor sustrase depăşeşte 4000 lei.

Vezi şi HOŢI din cabinete medicale, prinşi de poliţiştii din Alba Iulia. Doi minori de 17 ani au fost REŢINUŢI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax