Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Emil Pian unul dintre liderii celui mai periculos clan de interlopi din România, omorât într-o bătaie de stradă

Publicat

FOTO: Libertatea.ro

Unul dintre liderii Clanului Duduianu, Emil ”Pian”, în vârstă de 39 de ani, a fost omorât azi noapte, în urma unei bătăi de stradă între mai multe persoane. 

Potrivit presei centrale, scandalul ar fi pornit în timpul unui joc de noroc la care participa și bărbatul, dar lucrurile au degenerat rapid. 

Potrivit digi24.ro, conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 și s-a produs între mai multe persoane, în sectorul 6.

Conform Poliției Capitalei, la fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost duși la spital, iar unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, a murit, întrucât rănile erau mult prea grave.

În cursul nopții, una dintre victime, Emi Pian, a murit, la spital. Conform surselor Libertatea, liderul clanului Duduianu a decedat după ce a fost lovit cu o sabie în timpul scandalului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Jurnaliștii de la Libertatea.ro, au reușit să afle pe surse, din interiorul clanului ce s-ar fi întâmplat în noaptea de luni spre marți. 

Potrivit acestora, otul a plecat de la faptul că Pian și un anume Ciprian al lui Napi împrumutau bani cu camătă acelorași persoane care jucau barbut, ceea ce, în lumea lor, este “concurență neloială”.

Mai exact, cele două persoane, Pian și Ciprian au împrumutat cu sume mari de bani, pe care se percepea dobândă și de 20% același jucător de la masă.

“Duduianu și Spoitorii sunt clanuri care se tolerau, nu-și încălcau teritoriile. Recent, când membrii s-au întâlnit la barbut, Emi l-a împrumut cu 300.000 de euro pe un băiat, Sandu Ștocaru. Sunt banii care se dau și pe care se percepe camătă, minimum 20 la sută.

Discuții din cauza banilor oferiți cu camătă

Numai că și ceilalți îl creditaseră pe același individ. Atunci au apărut discuțiile între ei: “Păi, ce faceți, bă, vă băgați peste plăcinta noastră?”, povestea un insider, care a fost prezent și partida de barbut de marți dimineață. “Atunci s-au calmat lucrurile deși, în lumea interlopă, să te bagi peste aceeași «afacere» e considerat cel mai mare afront, cea mai mare jignire”, completează sursa.

De asemenea o persoană care s-a împrumutat de la mai mulți cămătari va plati mai mult și automat mai greu, iar în același timp cresc șansele să nu mai poată plăti în ambele părți.

În noaptea de luni spre marți, reprezentanții celor două grupări de interlopi s-au reunit din nou la o adresă din Giulești, iar acolo a început un scandal în toată regula din cauza banilor împrumutați către aceeași persoană.

Cum s-ar fi produs crima

Pian ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele și pus la pământ. Apoi, iar fi fost tăiată vena femurală cu o lovitură de cuțit.

Vila celui care l-a lovit cu cuțitul ar fi fost incendiată din răzbunare

O vilă din cartierul București Noi care aparține celui care l-ar fi lovit cu cuțitul pe Pian ar fi fost incendiată imediat după crimă.

sursă digi24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax