Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unul dintre tinerii care a provocat scandalul la localul din zona Tolstoi – Alba Iulia, REŢINUT de poliţişti. Este cercetat pentru lovire şi distrugere

Publicat

tineri

BataieTânărul din Zlatna care, în noaptea de marţi spre miercuri, a provocat un scandal într-un local de pe strada Septimius Severus din Alba Iulia, a fost reţinut. În timpul scandalului cu un alt tânăr din Alba Iulia, şi-au aplicat reciproc lovituri şi au distrus mai multe obiecte decorative şi de mobilier.

Joi, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de I.I.G., de 26 de ani, din Zlatna, care în noaptea de 9/10 septembrie, împreună cu un alt tânăr în vârstă de 22 de ani din Alba Iulia, a provocat un scandal într-un local public de pe strada Septimius Severul din municipiul Alba Iulia.

În timpul scandalului cei doi şi-au aplicat reciproc lovituri şi au distrus mai multe obiecte decorative şi de mobilier iar I.I.G. a lovit cu un scaun două autoturisme parcate în apropierea localului. Prejudiciul cauzat de către cei doi participanţi la scandal, a fost evaluat la 1.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul mai este cercetat în alte dosare penale pentru astfel de fapte. A fost reţinut, iar vineri este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax