Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPC introduce ”Extra Fotbal” în abonamentele clienților, fără să îi consulte. Costă 10 lei, iar dezactivarea se face doar în scris sau telefonic

Publicat

Compania UPC a introdus automat în serviciile abonaților pachetul „Extra Fotbal”. Pachetul este oferit gratuit în prima lună, însă începând din data de 1 august, abonații vor fi nevoiți să plătească un tarif suplimentar de 10 RON (TVA inclus) dacă nu cer în scris sau telefonic dezactivarea acestuia.  Numai că mulţi abonaţi sunt deranjaţi că au primit un „cadou“ pe care nu l-au dorit, iar acum trebuie să ceară dezactivarea extraopţiunii. Oricum, toate abonamentele UPC se vor scumpi cu 3 lei, începând din august, sub pretextul că se va plăti „taxa de stâlp“.

Pachetul nou introdus, fără înștiințarea în prealabil a abonaților, conține posturile Look TV, Look TV HD și Look Plus HD. Clienții care nu doresc să beneficieze de acest pachet pot cere în scris sau telefonic reprezentanților companiei UPC anularea acestuia.

Conform UPC, pachetul de bază include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1, asigurând astfel abonații că se vor bucura fără costuri suplimentare de o mare parte din meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii. Totodată, reprezentanții companiei subliniază că extraopțiunea creată se adresează acelor clienți care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiții.

Surse: Realitatea.net, Adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Raul89

    joi, 10.07.2014 at 23:28

    Asa face si Romtelecom ! dar ofera 3 luni gratis ! niste firme ****** ! este lege ca nu poate sa iti vada ceva ce tu nu doresti , dati in judecata 😉 castig de cauza 100%

  2. bono

    vineri, 11.07.2014 at 08:36

    Mda … eu am un abonament „basic” si am fost „instiintat” prin ultima factura ca de la 1 august pretul abonamentului va creste cu 2 RON iar in conformitate cu art.51, alin. 7 din OU nr.111/2011 pot sa denunt unilateral contractul (sa renunt) in termen de 30 de zile printr-o cerere depusa la UPC. Asta o sa si fac dar problema e ca toti furnizorii de servicii de acest gen sunt cam la fel!!!

  3. toma

    vineri, 11.07.2014 at 10:03

    Care ,,taxa de stilp,, ? Stilpul e a celor (in majoritatea cazurilor) de la distributie electrica, care si ei, la rindul lor, ne baga pe git aceasta taxa. Oare care-i desteptul ( era sa zic hotul – doamne fereste ) si care-i fraierul ?

  4. madalin

    miercuri, 16.07.2014 at 03:51

    @bono: e o extraoptiune si daca nu te intereseaza fotbalul poti renunta mergand la ghiseu, prin sms, telefon sau online.
    Taxa pe stalp e „cado” de la prim-ministru’, nu de la rds.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax