Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident de moped în Alba Iulia: Două persoane au fost rănite și transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică, în jurul orei 16.00, în Alba Iulia, pe strada Gheorghe Doja, în apropiere de intersecția cu strada Mărășești. Un moped cu care circulau două persoane a intrat într-o bordură și s-a răsturnat. Ambele persoane au fost rănite și transportate la spital pentru investigații.

Din primele informații ale polițiștilor, mopedul era condus de un băiat, iar pe locul din spate era o fată, ambii din Alba Iulia. Mopedul a intrat într-o bordură, iar în urma impactului cei doi tineri au fost aruncați pe trotuar, într-un gard metalic. Polițiștii au găsit o cască la fața locului, cel mai probabil a conducătorului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 2.07.2012, orele 10.21, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la producerea unui accident de circulație, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Alba Iulia, județul Alba.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști, care, din primele cercetări a constatat faptul că G.I., de 24 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un moped, fără a deţine permis de conducere sau adeverinţă de absolvire a unui curs de legislaţie rutieră, din cauza lipsei de experienţă şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat la efectuarea unui viraj spre stânga şi a căzut, întrând în coliziune cu un gard metalic.

În urma producerii evenimentului, G.I. și H.M.E. de 16 ani, din Alba Iulia, pasageră pe moped, au suferit leziuni grave, fiind transportați și internați la Spitalul Județean Alba.

În continuare, față de G.I., polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 184 alineatul 1 şi 3 din Codul Penal.”

 

 

FOTO: Arhivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. FED

    duminică, 15.07.2012 at 16:29

    Erau bauti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax