Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT de muncă grav, la Mihalț. Un bărbat a DECEDAT, după ce a fost lovit de un camion condus de un tânăr de 23 de ani

Publicat

Un accident grav de muncă s-a produs luni dimineață, în județul Alba, pe un șantier din zona terasamentului de cale ferată de la Mihalț. 

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, la data de 9 august 2021, în jurul orei 10,30, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că pe un șantier din apropierea drumului județean 142 L, pe raza comunei Mihalț, a avut loc un accident.

Din primele cercetă efectuate de către polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia, angajat al unei societăți comerciale care efectuează lucrări de amenajare al terasamentului căii ferate, în timp ce a efectuat o manevră de mers înapoi cu o autoutilitară, l-a lovit pe un bărbat de 53 de ani, din comuna Ighiu.

Acesta era angajat al aceleiași societăți.

În urma accidentului, bărbatul de 53 de ani a suferit leziuni corporale grave și a decedat.

”În legătură cu producerea evenimentului au fost anunțați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, care s-a deplasat la fața locului, pentru efectuarea de verificări.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” au transmis polițiștii.

Inițial, accidentul a fost anunțat ca unul de circulație.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost rănit grav după ce a fost accidentat de un camion, pe DJ 142 L, în comuna Mihalț.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Blaj intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurare măsuri PSI la un accident rutier produs pe DN 14B, în localitatea Mihalț.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre o persoană lovită de un camion.

Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și o autospecială de terapie intensivă mobilă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax