Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT de muncă MORTAL, la Valea Mică, lângă Zlatna. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost prins sub un mal de pământ

Publicat

mal de pamant Un bărbat de 49 de ani, angajat la firma care derulează lucrări la reţeaua de apă în zona Valea Mică – Zlatna, şi-a pierdut viaţa, joi după-amiaza, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Personalul medical de la ambulanţă a încercat să-l resusciteze mai bine de oră, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Primele datele ale incidentului indicau că persoană a fost prinsă sub un mal de pământ, la Valea Mică, lângă Zlatna, judeţul Alba, iar pentru salvarea acesteia au fost chemaţi să intervină şi reprezentanţii ISU de la Alba Iulia.

Ulterior, intervenţia pompierilor nu a mai fost necesară, pentru că bărbatul a fost scos de sub malul de pământ de către colegi aflaţi la faţa locului.

Bărbatul de 49 de ani, angajat al unei firme private din Zlatna, muncea la un şanţ de aproximativ 1,70 de metri, la reţeaua de apă-canalizare, în momentul în care pământul s-a surpat peste el. A fost scos de sub malul de pământ de colegi, fiind în stare de inconştienţă. Personalul medical de la Ambulanţă a efectuat manevre de resuscitare mai bine de o oră, însă viaţa bărbatului nu a putu fi salvată, din cauza leziunilor grave.

Din datele comunicate de șeful Serviciului Control Securitate și Sănătate în Muncă de la ITM Alba, Vasile Suciu, pentru Alba24, în acest caz sunt demarate cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul şi măsurile necesare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax