Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident de muncă. Un bărbat care lucra la consolidarea barajului Mihoești a decedat după ce a căzut de la o înălțime de peste 7 metri

Publicat

Un bărbat de 40 de ani a decedat luni dimineața, după ce a căzut de la o înălțime de peste 7 metri. Bărbatul lucra la consolidarea barajului Mihoești, lângă Cîmpeni. 

Oamenii legii, dar și o ambulanță s-au deplasat de urgență la fața locului și au încercat resuscitarea victimei. Din nefericire însă, acesta nu a mai putut fi salvat. Bărbatul era din Roșia Montană, dar locuia în Cîmpeni. Acesta lucra la consolidarea unui zid al barajului, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 7,5 metri, izbindu-se de beton.

Dat fiind faptul că este vorba despre un accident de muncă, inspectorii ITM Alba au demarat o anchetă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în data de 27.08.2012, ora 8.50, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la Barajul Mihoeşti s-a produs un accident de muncă.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a constatat că V.D.V., de 40 de ani, din Cîmpeni, angajat al unei firme din Sebeş, cu punct de lucru la Barajul Mihoeşti, în timp ce efectua lucrări pe un pod improvizat peste planşeul de pe camera unui servomotor al barajului, din neatenţie, a călcat pe marginea unei bucăţi de cherestea, care nu era fixată şi a căzut în gol de la o înălţime de aproximativ 7,5 m, pe fundaţia de beton.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul orăşenesc Cîmpeni, unde, după efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a constatat decesul.

În urma efectuării necropsiei cadavrului de către medicul legist din cadrul SML Alba, s-a stabilit faptul că moartea a fost violentă şi a fost cauzată de un traumatism cranio-cerebral cu fracturi craniene şi dilacerări cerebrale.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, împreună cu specialiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident  de muncă şi luarea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax