Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident grav, la Unirea. Două TIR-uri au intrat în coliziune, iar unul dintre șoferi a decedat

Publicat

O persoană a murit în urma unui accident rutier petrecut joi seara, pe DN1, pe raza localităţii Unirea din judeţul Alba. Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri timp de peste 6 ore, după ce două autotrenuri au intrat în coliziune.

UPDATE: Persoana care şi-a pierdut viaţa este şoferul unuia dintre TIR-uri. Corpul acestuia a fost blocat între grinzi de beton, din încărcătura celuilalt camion. Echipaje de la SMURD au încercat să-l scoată, însă pentru deblocarea victimei şi degajarea drumului este necesară intervenţie cu macara.

Accidentul s-a petrecut la ieşire din localitatea Unirea spre Cluj-Napoca. Ambele sensuri demers, atât spre Cluj, cât şi spre Aiud, respectiv Alba Iulia, au rămas blocate, până la îndepărtarea maşinilor de mare tonaj de pe carosabil.

UPDATE1: Potrivit Infotrafic, este vorba despre o coliziune frontală între cele două TIR-uri. Circulaţia rutieră pe DN1 Aiud – Turda este întreruptă pe ambele sensuri la kilometrul 426+900 de metri, în zona localităţii Unirea (judeţul Alba).

Rute ocolitoare: Pentru relaţia Turda – Aiud, vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone pot utiliza ruta Turda – DN75 – Buru – Aiud, iar cele cu masa peste 7,5 tone, ruta Turda – DN15 – Câmpia Turzii – Luduş – DJ 107F – Lunca Mureşului – Unirea – Aiud.

UPDATE2: Şoferul care a decedat, S.M.V. avea 24 de ani şi este din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj. Acesta conducea un TIR încărcat cu anvelope dinspre Turda spre Aiud, în momentul în care s-a produs accidentul. Din sens opus, un TIR încărcat cu profile din beton a intrat într-o depăşire şi, încercând să intre pe banda de circulaţie, şoferul de 23 de ani din judeţul Cluj nu a mai reuşit să redreseze camionul, iar încărcătura a fost proiectată în cabina autotrenului ce circula din direcţie opusă.

UPDATE3: Potrivit IPJ Alba, “la ora 19.11, pe DN 1, la km 427, în localitatea Unirea, judeţul Alba, M.N., un tânăr de 22 de ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă în direcţia Aiud – Turda, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri într-o zonă în care această manevră este interzisă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de S.M.V., de 24 de ani, din Câmpia Turzii. În urma accidentului, S.M.V. a decedat la locul producerii accidentului, fiind prins sub grinzile de beton ce s-au răsturnat din camionul condus de M.N. Conducătorul auto care a provocat accidentul a suferit leziuni corporale ușoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax