Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident grav lângă Blaj: Trei persoane au fost rănite. Trafic reluat după mai bine de o oră

Publicat

Un accident rutier grav s-a produs vineri în jurul orei 12.30 pe DN 12 B între Blaj și Crăciunel. Au fost implicate două autoturisme iar trei persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată. Echipajele ISU intervin pentru descarcerare. Circulația a fost blocată pe un sens timp de mai bine de o oră.

UPDATE, ora 13.15: Din primele informații ale polițiștilor, cele două autoturisme sunt înmatriculate în județele Cluj și Prahova. Accidentul s-a produs după ce autoturismul înmatriculat în județul Cluj a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu celălalt autoturism.

Cele trei persoane rănite au fost transportate la spitalul din Blaj pentru investigații și îngrijiri, fiind în stare conștientă.

Circulația este în continuare blocată pe un sens de mers, pentru efectuarea măsurătorilor.

UPDATE, ora 13.45: Circulația a fost reluată pe ambele sensuri.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 04.01.2013, ora 12.50, poliţia din Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 14 B, între Blaj şi Crăciunelu de Jos, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipa operativă deplasată la faţa locului, a constatat că B.I.R., de 42 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Crăciunelu de Jos – Blaj, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova.

În urma accidentului conducătorul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 50 de ani, din Ploieşti, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital iar B.I.R. a suferit leziuni la nivelul coloanei vertebrale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate