Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în Abrud. O mașină a intrat într-un stâlp și trei persoane au fost transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni dimineața în jurul orei 9.30, la intersecția străzilor Decebal cu Avram Iancu din Abrud. O mașină a intrat într-un stâlp, iar două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Din primele informații oferite de IPJ Alba, cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate. Şoferul unui autoturism care circula regulamentar a pierdut controlul volanului, încercând să evite o altă maşină, a derapat și a intrat într-un stâlp.

În autoturism se aflau trei persoane din comuna Bucium. Conducătorul auto şi cei doi pasageri au fost răniți grav și transportați la spitalul din Abrud.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 15.10.2012, ora 9.29, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției orașului Abrud au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 74 în Abrud, județul Alba, a avut loc un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că Iosif M. de 54 de ani, din localitatea Conop, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea dintr-o stație de alimentare cu combustibil, a intrat în intersecția străzii Avram Iancu cu strada Decebal din orașul Abrud, pentru a vira la stânga și nu a acordat  prioritate de trecere autoturismului condus de Aurel T. de 44 de ani din comuna Bucium, care, pentru a evita coliziunea a virat la dreapta, apoi a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de la rețeaua de alimentare cu energie electrică, aflat pe partea stângă a direcției de deplasare.

În urma accidentului, conducătorul auto Aurel T. și pasagerul Simion C. de 52 de ani din aceeași localitate au suferit leziuni corporale grave, fiind transportați la Spitalul orășenesc Abrud, unde au rămas internați pentru îngrijiri medicale.

Liliana C.,  de 43 de ani, din comuna Bucium, județul Alba, pasageră în autoturismul condus de Aurel T.,  a suferit tot leziuni corporale grave, fiind transportată ulterior la Spitalul Județean Alba, unde a rămas internată pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax