Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: ACCIDENT în faţa Gării CFR din Alba Iulia: Bărbat de 77 de ani, acroşat de o maşină. A fost transportat la spital

Publicat

gara cfrUn accident rutier s-a petrecut vineri după-amiaza, în faţa Gării CFR din Alba Iulia. Un bărbat a fost acroşat de o maşină al cărei şofer a efectuat o manevră de mers cu spatele.

Potrivit Poliţiei, bărbatul este în vârstă de 77 de ani şi este din Alba Iulia. A fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unor martori de la faţa locului, bătrânul a fost acroşat de o dubiţă al cărei şofer încerca să iasă din parcare, cu maşina, printr-o manevră de mers cu spatele. Nu l-ar fi observat la timp pe pieton.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 12.25, pe Bulevardul Încoronării din municipiul Alba Iulia, în apropierea staţiei CFR, B.I.N. (35 de ani), din comuna Sântimbru, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de mers înapoi şi l-a surprins şi accidentat pe un bărbat de 77 de ani, din Alba Iulia, care se afla în spatele autoutilitarei.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax