Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în Gîrde, comuna Bistra. Bărbat de 32 de ani lovit de o mașină și transportat la spital. Şoferul era băut

Publicat

pol

Un bărbat de 32 de ani a fost transportat la spital după ce a fost lovit de o mașină pe DN 75 în satul Gîrde, ce aparţine de comuna Bistra din judeţul Alba. Şoferul maşinii care l-a lovit se afla sub influenţa alcoolului.

Mașina care l-a lovit pe bărbat este un Mercedes înmatriculat în județul Alba.  Aceasta era condusă de un bărbat de 34 de ani.

Victima a fost transportată la spital în stare conștientă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 21.25, Poliţia Orașului Cîmpeni, a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 75, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unui pieton.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a constatat că P.M.M., un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Bistra – Baia de Arieş, la km 87, pe raza comunei Bistra, l-a acroşat pe M.C.I., de 32 de ani, care se deplasa ca şi pieton, pe marginea părţii carosabile, în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni în zona capului şi a piciorului drept şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni, pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean Alba.

Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei iar cercetările sunt continuate în ceea ce-l priveşte, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax