Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT în Miceşti: Un şofer cu 1,26 alcoolemie s-a izbit cu maşina de un stâlp şi a lăsat fără curent localitatea, în noaptea de Revelion

Publicat

politie masina sirena luminiUn accident rutier s-a petrecut în localitatea Miceşti, cu aproximativ o oră înainte de miezul nopţii şi trecerea în Anul Nou. Din primele informaţii, un autoturism s-a izbit de un stâlp de la reţeaua electrică. Şoferul, un bărbat din Horea, avea alcoolemie de 1,26 mg/l şi a refuzat recoltarea de probe biologice. În urma accidentului, localitatea Miceşti a rămas fără curent, în noaptea de Revelion.

În urma accidentului, alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă în Miceşti, în zona respectivă. Maşina implicată este un Volkswagen Golf. Şoferul ar fi pierdut controlul volanului, însă nu a suferit leziuni grave.

Potrivit ISU Alba, nu au fost înregistrate victime în urma accidentului rutier, iar Detaşamentul de pompieri din Alba Iulia a fost chemat să intervină pentru asigurarea şi curăţarea zonei.

Accidentul s-a petrecut pe strada Zlatnei. În zonă s-a deplasat şi un echipaj de la Electrica, pentru remedierea avariei, dar şi poliţişti.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la ora 22.55, pe strada Zlatnei din Miceşti. M.N.L. (40 de ani) din comuna Horea, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, după care a lovit şi a rupt cu maşina un stâlp de electricitate. În urma impactului, s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în Miceşti.

Şoferul a fost rănit uşor, a fost transportat la spital, însă a refuzat consultaţia medicală.

De asemenea, în urma testării cu alcooltest, a rezultat o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aer expirat. Bărbatul a refuzat şi recoltarea probelor biologice, astfel că s-a ales cu dosar penal.

UPDATE 1: Potrivit Electrica, alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă până la ora 8.30, în data de 1 ianuarie 2015. Echipajul de intervenţie a fost nevoit să înlocuiască stâlpul rupt în urma accidentului. Au fost afectaţi de această avarie aproximativ 20 de imobile din zona Miceşti.

UPDATE 2:La data de 31.12.2014, ora 22:55, pe Strada Zlatnei din Alba Iulia, M.N.L., de 40 de ani, din comuna Horea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică pe care l-a rupt.

În urma accidentului şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare şi a refuzat îngrijirile medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,26 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde a refuzat să se supună recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 02.01.2015 M.N.L. a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax