Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident în Vințu de Jos: Au fost implicate două mașini. Un șofer din Meteș, rănit grav și transportat la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut în Vințu de Jos, pe strada Lucian Blaga, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 3.32. Au fost implicate două autoturisme iar trei persoane au fost rănite transportate la spital.

Din primele informații ale polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, la intersecția dintre străzile Lucian Blaga și Gării din Vințu de Jos.

Un tânăr din Meteș (T.C.P de 20 de ani), în timp ce conducea un autoturism Ford înmatriculat în județul Alba, proprietate a lui M.I.V din Meteș nu a acordat prioritate unei mașini marca Skoda, proprietate a unei societăți comerciale din Alba, condusă de o femeie, C.M. de 39 de ani, care circula regulamentar pe strada Lucian Blaga.

În urma accidentului, șoferul Fordului a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba, rămânând internat. Un pasager din Ford, G.S.A. de 24 de ani și un pasager din Skoda, C.I., au fost răniți ușor.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 3.32, la intelecția străzii Lucian Blaga cu strada Gării din comuna Vinţu de Jos, T.C.P., de 20 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de C.M., o femeie în vârstă de 39 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului, T.C.P. a suferit mai multe traumatisme, inclusiv la nivelul ochiului stâng şi a rămas internat în spital, iar un tânăr de 24 de ani, pasager în primul autoturism, a fost rănit uşor.

Totodată, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Alba Iulia, pasager în cel de-al doilea autoturism implicat în accident a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorii  auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.”

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax