Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la ieşire din Cîmpeni spre Abrud. Trei persoane au fost rănite

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni, în jurul amiezei, pe DN74A, la ieşire din Cîmpeni spre Abrud, în Munţii Apuseni.

Au fost implicate două autovehicule – o Dacia Logan şi un Volkswagen Golf -, iar trei persoane au fost rănite.

Circulaţia a fost blocată pe un sens de mers, fiind efectuate cercetări la faţa locului.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs după ce una dintre maşini a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autovehiculul care venea din faţă.

UPDATE: IPJ Alba transmis următorul comunicat: „La data de 09.01.2012, ora 13.20, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe D.N.74 A, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că M.G.C., de 19 ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 74 A în direcţia Abrud – Cîmpeni, la km. 7 + 400 metri, pe raza localităţii Roşia Montană, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri, pe sector de drum cu marcaj longitudinal continuu şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de L.A., de 37 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba.
În urma accidentului L.A. a suferit leziuni corporale grave şi a fost internat în Spitalul Judeţean Alba, iar P.M., de 46 de ani şi V.N., de 56 de ani, pasageri în autoturismul condus de M.G.C., au suferit de asemenea leziuni, primul fiind internat în Spitalul Judeţean Alba cu fractură de membru superior, iar cel de-al doilea a rămas internat în spitalul din Cîmpeni cu traumatism toracic.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax