Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la ieșire din localitatea Sâncel. O femeie a fost rănită după ce o mașină a intrat în coliziune cu căruța lângă care se afla aceasta

Publicat

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seară pe DJ 107, la ieșire din localitatea Sâncel. Un autoturism a acroșat o căruță, iar în urma impactului o femeie care se afla lângă atelaj a suferit leziuni. 

Victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit IPJ Alba, femeia care conducea atelajul s-a oprit pentru a pune piedica la căruța care cel mai probabil nu era semnalizată corespunzător. Nevăzând căruța, o șoferită care conducea un Renault Megane înmatriculat în Alba a intrat cu mașina în atelaj, rănind implicit și femeia. În mașină se mai aflau alți patru pasageri, între care și trei minori. Niciunul dintre aceștia nu a fost rănit.

Victima a fost găsită căzută la pământ, dar deocamdată nu se cunoaște gravitatea stării acesteia. Femeia are 39 de ani. Polițiștii au demarat cercetările.

 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost sesizat la poliţie la ora 21.49. Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B.M., o femeie de 39 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 F, nu a  păstrat  o distanţă suficientă faţă de o căruţă nesemnalizată corespunzător şi a intrat în coliziune cu aceasta, surprinzând-o pe G.M., o  femeie de 39 de ani, din comuna Sîncel, care în acel moment punea piedica la roata din stângă spate a căruţei.

În urma accidentului G.M. a fost rănită uşor şi a fost transportată la Spitalul municipal Blaj unde i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a rămâne internată în spital.”

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax