Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la ieşirea din Alba Iulia, zona Ambient. Un bărbat a fost rănit după ce maşina sa a fost lovită de un alt autoturism

Publicat

Luni seara, la ieşirea din Alba Iulia, zona Ambient, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean Alba, pentru a primi îngrijiri.

Accidentul s-a produs în noul sens giratoriu amplasat în dreptul magazinului Ambient. Evenimentul rutier s-a produs din cauza neacordării de prioritate, la intrarea în sensul giratoriu. În accident sunt implicate un Audi şi un Hyundai. O maşină este înmatriculată în Alba, cu numere roşii, iar cealaltă are numere de Bucureşti, fiind în leasing.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 18.42, pe strada Al. I. Cuza din municipiul Alba Iulia, C.A.P., de 24 de ani, din Vulcan, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere la pătrunderea în sensul giratoriu şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de G.N., de 51 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate, în cauză fiind întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii de către C.A.P. a infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. Eu

    luni, 12.08.2013 at 19:39

    Felicit politia pentru prostia care a reusit sa o faca punand acel giratoriu pe drum drept, fara intersectie. Sa plateasca ei daunele.

    • pavele uber ales

      marți, 13.08.2013 at 13:31

      politia nu pune sensurile giratorii sau semnele de circulatie. Astea le pun administratorii de drumuri. Politia poate doar sa propuna. In cazul asta nu a propus punere de sensuri giratorii

  2. pavele uber ales

    luni, 12.08.2013 at 21:11

    La ce aiureala a iesit cu marcajele astea aiurea si cu sensurile giratorii facute dupa ce lucrarea a fost proiectata fara sensuri giratorii, asta este primul dintr-un lung sir de accidente care vor urma

  3. andreipavel

    luni, 12.08.2013 at 21:59

    Tembeli de albaiuleni care nu stiu cum se foloseste un sens giratoriu . In alba daca intri in giratoriu si nu te opresti , te iau in plin fraierii care habar nu au de regula giratoriului . Da , e adevrat , in alba sunt cei mai prosti conducatori auto .

    • alin

      marți, 13.08.2013 at 18:27

      tu nu ești Albaiulian așa că TACI!

  4. paul

    luni, 12.08.2013 at 23:33

    Alea sunt imitatii de sensuri giratorii nu sensuri, intradevar in alba sunt o multime de dobitoci pe care i claxonezi ca tu ai prioritate in sens si te injura ca ei au dreptate. e haos. si intersectia de la piata e de guiness book cea mai mare prostie pe care o putea face hava si e si langa casa lui

  5. C

    luni, 12.08.2013 at 23:50

    E primul de care se afla..e al patrulea accident in 2 zile.Prostie mai mare decat giratoriul acela si desenele pe asfalt din zona Petrom nu cred ca puteau face.

  6. cititor

    marți, 13.08.2013 at 01:28

    Ma intreb la ce au mai facut patru benzi daca dupa 1 km se gatuie intr-un sens giratoriu cu o banda si dupa inca 1km se gatuie intr-un alt sens giratoriu cu o banda?

  7. alin

    marți, 13.08.2013 at 18:25

    rog redacția să trimită un jurnalist pe acest traseu să vadă ce prostie sa făcut pe acest tronson de drum cu marcajele, fără indicatoare rutiere, dacă ești din alt oraș o iei în barbă, adică ești bun de plată,trebuie să fii cu ochii în asfalt nu după mașini și oameni,mare prostie.

  8. florin

    marți, 13.08.2013 at 22:21

    din pacate mintea stralucita a lui HAVA a sclipit din nou. ce pacat pentru pagubele prduse unor oameni care nu au nicio vina. domnule HAVA cand va treziti din **** permanente ……………. nici macar ***** vad ca nu mai fac fata. mai beti si apa plata cu lamaie domnule HAVA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax