Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN7 la Tărtăria, pe sensul de circulaţie Deva – Sebeş. O şoferiţă de 28 de ani a pierdut controlul volanului, într-o curbă

Publicat

pol

Traficul rutier pe DN7, în dreptul localităţii Tărtăria a fost blocat, joi după-amiaza, pentru aproximativ o oră, din cauza unui accident rutier. O şoferiţă a pierdut controlul volanului, într-o curbă şi a ieşit cu autoturismul în afara carosabilului, după care a revenit pe şosea.

Zona a fost restricţionată pentru efectuarea cercetărilor, timp de circa 60 de minute, pe sensul de mers Deva – Sebeş.

UPDATE 1: Autoturismul este un Ford Ka înmatriculat în Prahova şi era condus de o femeie de 28 de ani. În condiţii de carosabilul umed, şoferiţa a pierdut controlul volanului, într-o curbă, a ieşit cu maşina de pe şosea şi a revenit pe carosabil. A fost transportată la spitalul din Sebeş.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, “la ora 16.57, pe DN7, în afara localităţii Vinţu de Jos, B.M.M., o tânără de 28 de ani, din Sinaia, judeţul Prahova, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale uşoare.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax