Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la Teiuş. O femeie a fost rănită şi transportată la spital

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut la Teiuş, pe strada Avram Iancu, vineri, la ora 13.15. O femeie a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Alba Iulia.

În accident au fost implicate două autoturisme. Din primele informaţii, cauza acestui eveniment rutier a fost neacordarea de prioritate. Femeia rănită se afla într-una din cele două autoturisme implicate în accident.

UPDATE: Potrivit  IPJ Alba, „B.O.L., de 33 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Stremţ, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de M.N.S., de 32 de ani din comuna Stremţ.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 57 de ani, din Teiuş, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax