Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la Vințu de Jos. Un microbuz ce transporta persoane pe ruta Sebeş – Bistriţa s-a răsturnat în afara părții carosabile

Publicat

Un microbuz ce transporta persoane s-a răsturnat, duminică, în afara părții carosabile, pe DN7, în comuna Vințu de Jos. Două persoane au ajuns de urgență la spitalul din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, microbuzul, ce aparține firmei Dacos, efectua curse regulate pe ruta Sebeş – Cluj Napoca – Bistriţa. Martorii de la fața locului au declarat că accidentul a fost cauzat de o explozie la unul dintre pneurile autovehiculului. Şoferul microbuzului,  în care se aflau 14 pasageri a pierdut controlul și s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului. Două persoane, soț și soție, au fost transportate cu ambulanța la spital. Nu au fost semnalate alte victime.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “La data de 12.08.2012, ora 16.35, pe Drumul Național 7, la km 333 + 573 metri, în afara localităţii Vinţu de Jos, județul Alba, D.O.V., de 24 de ani, din Zlatna, judeţul Alba, în timp ce conducea un microbuz, din cauza unei explozii la anvelopa dreapta spate, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului B.M., de 56 de ani, din municipiul Bistriţa, pasageră în microbuz, a suferit o fractură la nivelul umărului drept iar B.V., de 56 de ani, din municipiul Bistriţa, de asemenea pasager în microbuz, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

În momentul producerii accidentului în microbuz se aflau 14 pasageri şi conducătorul auto, iar acesta efectua o cursă pe ruta Sebeş – Cluj Napoca – Bistriţa.”

 

FOTO arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax