Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT MORTAL la Sâncel: Bărbat DECEDAT, după un IMPACT între două mașini. Încă doi pasageri grav răniți și un autoturism incendiat

Publicat

smurd

ambulanta smurd noaptea Un accident rutier s-a produs sâmbătă noaptea, în jurul orei 00.10 pe raza localității Sâncel. Două autoturisme care circulau pe DJ 107 au intrat în coliziune.

În urma impactului, un autoturism a fost cuprins de flăcări. La fața locului a intervenit și un echipaj de pompieri din Blaj pentru stingerea focului.

SMURD Blaj a intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale la trei persoane care au fost grav rănite.

UPDATE: Accidentul rutier dintre un Renault Megane și un Opel Astra, ambele înmatriculate în Alba s-a produs în dreptul Școlii Generale din Sâncel, pe strada Mihai Eminescu. Șoferul Megane-ului, V.M de 45 de ani a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoturismul Opel Astra, condus de S.M de 47 de ani, din Jidvei.

În urma impactului, D.D de 45 de ani din Jidvei pasager în dreapta în autoturismul Opel Astra a decedat, iar alți doi bărbați, S.M de 47 de ani și O.V. de 40 de ani au suferit leziuni, fiind transportați la spitalul din Blaj. Ulterior, O.V. a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia cu mai multe fracturi. Autoturismul Opel Astra a ars.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 0.10, poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Mihai Eminescu din Sîncel, cu privire la faptul că în dreptul Școlii Generale din localitate a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că V.M., de 45 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj-Jidvei, într-o curbă la stânga a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de S.M., de 47 de ani, din comuna Jidvei.

În urma accidentului un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Jidvei, pasager în cel de-al doilea autoturism, a decedat, iar alţi doi bărbaţi, de 47 şi 40 de ani, din comuna Jidvei, au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia.

Şoferul primului autoturism a suferit leziuni uşoare şi nu a fost necesară internarea sa în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax