Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN1, pe raza localității Galda de Jos. Două persoane au fost rănite, iar traficul a fost restricționat

Publicat

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe DN1, la km 394+100, pe raza localității Galda de Jos. Două persoane au fost rănite, iar sensul de mers Teiuș-Alba Iulia a fost blocat.

Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Județean Alba pentru îngrijiri. Potrivit IPJ Alba, un autoturism Dacia care se deplasa pe direcția Alba Iulia – Teiuș a ieșit de pe un drum lăturalnic și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe DN1. În urma impactului, a fost rănit șoferul mașinii Dacia și un bărbat pasager  în celălalt autoturism.

Polițiștii au intervenit pentru deblocarea circulației.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba

„La data de 22.12.2012, ora 12.48, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident grav de circulaţie, produs pe D.N. 1, la km. 394+100 metri, în afara localităţii Galda de Jos, judeţul Alba.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că, G. R., de 38 ani, domiciliat în comuna Cricău, judeţul Alba în timp ce conducea un autoturism proprietate personală pe un drum secundar, la intrarea pe DN1, la km. 394+100 metri nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 ani, domiciliat în mun. Alba Iulia, judeţul Alba, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului conducătorul auto G. R. şi un alt bărbat de 57 ani, pasager în autoturismul acestuia au fost răniţi grav, rămânând internaţi în spital.

În cauză cercetările continuă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate