Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN7, între Vințu și Săliște. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autobuz. Cinci persoane rănite

Publicat

Circulația autovehiculelor pe DN7, între localitățile Vințu și Săliște, a fost blocată luni, la orele amiezii, din cauza unui accident petrecut la km 370. Potrivit IPJ Alba, un autoturism a intrat în coliziune cu un autobuz, iar în urma impactului cinci persoane au fost rănite.

În jurul orei 13.30, oamenii legii au reușit deblocarea traficului pe un sens de mers, iar ulterior circulația a fost reluată pe ambele benzi. Două dintre  persoanele aflate în autoturism au suferit leziuni grave, iar alte trei, între care și un minor sunt rănite mai uşor. Autobuzul se afla staționat și fără pasageri, moment în care a fost acroșat de autoturism.

Din cercetările realizate la fața locului a rezultat faptul că în mașină se aflau patru femei și un minor. Două dintre ele au suferit leziuni mai grave.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat că pe Drumul Național 7 la km 340+113 m în afara localității Balomir, Ana M. (22 de ani), din localitatea Pianu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neatenției în conducere și pe fondul altor preocupări în timpul mersului, a intrat în coliziune cu un autobuz care se afla pe se afla staţionat pe partea carosabilă pentru remedierea unor defecţiuni.

În urma accidentului, conducătoarea auto Ana M. și Valeria P. de 69 de ani din Pianu de Sus, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale grave, fiind transportate la Spitalul Județean Alba Iulia, unde au rămas internate pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, în urma producerii evenimentului rutier, Sofia P. de 55 ani, Maria P. de 39 de ani și un minor de 6 ani, pasageri tot în autoturism, toți din aceeași localitate, au suferit leziuni corporale ușoare fără a rămâne internați în spital”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax