Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe strada Barbu Lăutaru, din Alba Iulia. În urma impactului, un minor a fost transportat la spital pentru îngrijiri

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, pe strada Barbu Lăutaru din Alba Iulia. O fetiţă a fost lovită de un autoturism şi a fost transportată  la Spitalul Județean de Urgență Alba pentu a primi îngrijirile necesare.

Copilul, în vârstă de 3 ani, se juca pe marginea străzii, în fața clinicii Clinimed de pe strada Barbu Lăutaru şi a sărit în fața mașinii, fără să o observe. A fost transportat la spital cu leziuni ușoare. Conducătorul auto nu avea viteză, în momentul în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 13.43, O.E., o femeie de 57 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barbu Lăutaru din Alba Iulia, a surprins-o şi accidentat pe o minoră de 3 ani din Alba Iulia care, fiind lăsată nesupravegheată, a sărit de pe scările unui centru medical, în faţa autoturismului.

În urma accidentului, fetiţa a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax