Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident rutier grav în Cluj produs de un motociclist din Alba. Nu a respectat culoarea roşie la semafor

Publicat

Un tânăr în vârstă de 31 de ani din judeţul Alba a provocat un accident rutier în centrul oraşului Cluj-Napoca, în urma căruia a fost rănit grav. Aflat pe o motocicletă, tânărul a intrat pe culoarea roşie a semaforului şi s-a izbit de un autoturism.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 1.20, un tânăr de 31 de ani din Alba, în timp ce conducea o motocicletă a produs un grav accident de circulație. În Piața Lucian Blaga, la intersecţia dintre străzile Clinicilor şi Gheorghe Șincai din centrul oraşului Cluj-Napoca, acesta nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus dinspre strada Emil Isac.

Potrivit IPJ Cluj, motociclistul circula dinspre strada Clinicilor. Tânărul a fost rănit grav.

Valoarea pagubelor materiale se ridică la 4.000 de lei.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, duminică, ora 12.09, pe Drumul Județean 107 M, km 56, în afara localităţii Vălișoara, I.T. de 60 ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra acesteia, a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

Cercetările continuă în acest caz.

sursa: ştiridecluj.ro, monitorulcj.ro

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax