Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier în Aiud. Un bărbat de 61 de ani a fost lovit de o mașină. Circula pe marginea drumului

Publicat

pol

Un bărbat de 61 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce circula pe marginea drumului, în municipiul Aiud, pe strada Gării. Conducătorul auto este un tânăr de 21 de ani.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, bărbatul de 61 de ani, se afla în stare de ebrietate. Acesta circula pe marginea şoselei şi  trăgea după el un cărucior care nu era semnalizat corespunzător. Din acestă cauză, şoferul, nu l-a sesizat şi l-a acroşat cu maşina.

UPDATE: La data de 14.03.2014, ora 20.20, în dreptul imobilului cu nr. 5-9 de pe strada Gării din municipiul Aiud, G.C.A., de 21 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, l-a acroșat pe T.S., de 61 de ani, din municipiul Aiud, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, trăgând un cărucior de mână.

În urma accidentului T.S. a suferit contuzii de hemitorace şi coloană cervicală şi a fost internat în spitalul din Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax