Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier în Miceşti. Un tânăr de 26 de ani care circula cu un moped a fost lovit de o maşină

Publicat

Un tânăr care circula cu un moped a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut marţi după-masa în Miceşti. Mopedul a fost lovit de către un autoturism, pe strada Zlatnei din localitate.

Tânărul care conducea mopedul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

Potrivit informaţiilor furnizate de către agenţii de poliţie, în accidentul de la Miceşti a fost implicat un autoturism Skoda, condus de P.A. (58 de ani) din Alba Iulia. Din primele cercetări reiese că şoferul nu s-a asigurat în momentul în care a efectuat virajul la stânga de pe strada Zlatnei pentru a intra pe o stradă lăturalnică şi l-a acroşat pe P.A.C., în vârstă de 26 de ani, care se afla pe moped şi încerca să depăşească autovehiculul.

Conducătorul mopedului a fost internat în spital, fiind diagnosticat cu fractură de claviculă şi escoriaţii. Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia au fost sesizaţi să intervină la un alt accident rutier produs ieri, la ora 18.55, pe strada Zlatnei din municipiul reşedinţă de judeţ.

Din primele verificări efectuate aceştia au stabilit că Aurel P., de 58 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de viraj la stânga pentru a intra pe strada Pădurii și a intrat în coliziune cu un motociclu condus de Cătălin P., de 26 de ani,  din Alba Iulia, care se afla în depășirea acestuia.

Ca urmare a accidentului, Cătălin P. a suferit leziuni corporale grave, respectiv, fractură de claviculă, rămânând sub supraveghere medicală în incinta Spitalului Județean Alba.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax