Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier în Vingard, la ieșire din Ohaba. În urma impactului, două persoane au fost ușor rănite

Publicat

Un accident rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 18.00, în Vingard, la ieșirea spre Ohaba. Potrivit IPJ Alba, au fost implicate două autoturisme şi două persoane au fost accidentate uşor. 

Accidentul s-a produs în urma neacordării de prioritate. Autoturismele implicate au fost un Matiz și un Renault, cu numere de Italia. Din primele informaţii, şoferiţa autoturismului Renault, I.L, circula în direcția Daia Română – Vingard, iar, din cauza nerespectării semnului „Cedează Trecerea”, s-a lovit frontal cu autoturismul Daewoo Matiz, condus de M.T.M, care circula pe DJ 106K, Șpring – Alba Iulia.

În urma accidentului, un bărbat și o femeie din autoturismul Renault au fost accidentate ușor și au fost transportate la Spitalul Muncipal Sebeș, pentru îngrijiri medicale.

Șoferul Matizului a refuzat să fie transportat la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17.16,  Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Vingard, pe DJ 106 K, a avut loc un accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că I.L., o femeie de 47 de ani, din comuna Doştat, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Daia Română – Ohaba, la intersecţia cu DJ 106 I, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi soţul acesteia, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului, au suferit leziuni corporale, au fost transportați la spitalul din Sebeş unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, însă nu au rămas internaţi. Conducătorul celuilalt autoturism a suferit de asemenea leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului, nu erau sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate