Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident rutier între Cîmpeni și Abrud. Două autoturisme implicate și o persoană rănită și transportată la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă, pe drumul național 74A, la kilometrul 8, între Abrud și Cîmpeni. Două autoturisme au fost implicate în accident, iar o persoană a fost rănită și transportată la spital.

Din primele informații ale poliţiştilor, este vorba despre două autovehicule înmatriculate în județul Alba, care au intrat în coliziune, din cauza unei depășiri neregulamentare.

În urma impactului, unul dintre șoferi a fost rănit și transportat la spital pentru investigații medicale și îngrijiri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 13.30, Poliţia oraşului Abrud a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe DN 74 A în localitatea Cărpiniş.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a stabilit că Antoniu M.,  de 41 ani, din oraşul Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74 A, pe raza satului Cărpiniş, pe direcţia de mers Abrud – Cîmpeni, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către Romul L., de 59 ani, din municipiul Alba Iulia, care circula regulamentar din sensul opus de mers.

În urma accidentului, Antoniu M. a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Cîmpeni, nefiind necesară internarea acestuia.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax