Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la ieșirea din Aiud spre Livezile. Un bărbat de 33 de ani a ajuns la spital cu leziuni ușoare

Publicat

pol

Un accident rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, pe DJ 107M la ieșirea din Aiud spre Livezile. Au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, un bărbat de 33 de ani a ajuns la spital cu leziuni corporale ușoare.

UPDATE: Din primele cercetări, este vorba despre o mașină marca Seat și un Renault. Potrivit IPJ Alba, conducătorul Renault-ului a pierdut controlul mașinii, într-o curbă, a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de Seat. Ambele mașini erau înmatriculate în județul Alba.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, „la ora 1.00, în afara localității Aiud, Vasile A., de 26 ani, din Aiud, în timp ce a condus un autoturism proprietate personală, pe DJ 107 M Rimetea – Aiud, pe un sector de drum în curbă, întrucât rula cu viteză, a pătruns pe e sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de Gabriel F., de 33 ani, din Aiud.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, conducătorul auto Gabriel F. a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Municipal Aiud, unde s-a stabilit că a fost suferit leziuni corporale uşoare, nerămânând internat în unitatea medicală.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax